Äntligen får jag köpa vuxen grejjer som jag inte borde igen!

Idag har jag hämtat ut mitt nya körkort då det andra blev stulet på Cypern!!!
Det såg inte alls ut som mitt förra så jag försökte skryta med denna nya design men det visade sig att den funnits länge så där stod jag som ett fån igen =)
Ska bli skönt att slippa oroa sig för att bli frågad om leg när jag köper sånna där onyttiga grejjer och (vilket har hänt) få strunta i detta inköp för att gå därifrån med svansen mellan benen med "men jag är myndig jag lovar blicken".

Har även införskaffat en sån där skiftnyckel som jag tänkte försöka mig på att använda imorgon på min cykel. Styret är nämligen löst och har varit det ett tag. Det är lite svårare att cykla med löst styre men med rätt teknik går det! Ser nog ut som jag är full när jag cyklar på den dock för det svajar åt alla håll, en konst det där att hålla balansen.
Men imorgon är det byggare bob (jag) som skall fixa till detta så jag kan cykla lika glamoröst som alla andra. Om det inte blir gubben som åker på detta uppdrag. Känns lite som ett mansgöra va?



Har även tränat idag och det kändes att det var ett tag sen det skedde sist. Svettades och flåsade som en liten gris. Ush blir nästan svett nu när jag tänker på det! Men det känns ju skönt efteråt. Har min ursäkt i bakhuvudet om motivationen skulle falna och jag skulle återgå till att vara en soffpotatis: Det kan inte vara bra för kroppen, då skulle det inte göra ont!

Nu skall jag snart bli serverad mat, någon slags sallad med kyckling, bacon, avocado och grejjer skall bli mycket spännande. Rescenserar måltiden för er senare! Har även bestämt mig för att se mitt första avsnitt av idol för säsongen.  Detta för att vara med i gamet lite så klockan 20.00 är jag bänkad framför TV:n för att klanka ner på den nya jurryn och säga: Det var bättre förr som en riktig tant!

Over and out

Rambo

Halloj

Helgen spenderade jag med mannen i mitt liv. Han råkar vara en mycket duktig paintballspelare.
Jag hade aldrig provat denna sport som ser väldigt rolig ut tidigare och bestämde mig för att göra detta.
Vi spelade lite, lilla jag bakom ett värn med en sån där skjutmanick som jag försökte hålla i olika positioner för att på bästa sätt "take the enemy down". Jag var faktiskt nära en gång till och med att få in en träff på min motståndare... men icke. Han lyckades mycket förvånande att träffa mig flertalet gånger men jag klarade mig undan med endast träffar på masken så det kändes ju inget.

Efter denna krigsstund föll en plötslig Rambo känsla över mig och jag erbjuder mig FRIVILLIGT att stå som måltavla för att bevisa att jag är alls inte så känslig och rädd för smärta! Sagt och gjort nu har jag ett massivt (enligt mig) blåmärke på låret. Tur att det inte är väder för att använda shorts precis! Känner mig dock ännu lite mer Rambo när jag har ett blåmärke att skryta med, detta visas upp för mina nära och kära med jämna intervaller under dagen! Ingen ser dock lika imponerad ut som jag känner mig, vet inte alls vad det kan bero på.....


Bilder

Kan ju meddela också att jag skall lägga upp lite mer bilder men min kamera (bland annat) blev stulen när jag var på Cypern för ett par veckor sedan.
Därför behöver en ny fotomanick inskaffas, bra tips på kameramodeller tas tacksamt emot.

Var förresten på bio i helgen och såg "Get smart" lättsam film med humor på låg nivå... perfekt film att kolla på när man inte orkar koncentrera sig för hårt. Inget kulturellt eller så att skryta med att ha sett tyvärr. Men film är väl till för att underhålla? Flera lättsamma skratt iaf perfekt på en bakfylle dag!



Fundering: Varför är popcorn godare på bio?

Ne kanske borde sluta blogga som ursäkt för att fortsätta med det jag borde =)
Mina 5 minuters pauser lyckas ofta dras ut till ca 30-45 minuters. Ja det här med disciplin har jag redan erkännt.

Hej!


Disciplin....

Kan någon sälja mig lite disciplin?
Dagens IT-samhälle lockar mig allt för mycket med spontan surfande så jag inte kan arbeta koncentrerat.
Bra... jag skyller på det... IT-samhället!

Skola

Ja då har skolan dragit igång igen då Marx och gubbarna tar över min hjärna.
Att analysera samhället gör att man ser saker som man inte sett förut vilket det finns både negativa och positiva aspekter med!

För övrigt försöker jag avdramatisera många aspekter i livet just nu vilket jag tror gör att man mår bra.

Motto för idag: Det är ingen idé att ångra saker som har hänt utan försöka få dessa insikter att påverka framtiden till något bättre! Man kan inte göra om men man kan göra annorlunda nästa gång, misstag leder till utveckling därmed kanske misstag ofta kan vändas till något psitivt i längden. Vad tror ni om det? =)

Nu är det dags att flum surfa lite för att sedan återgå till skoluppgifter!
Återkommer med förhoppningsvis lite mer spännande inlägg.

RSS 2.0